Cart
  
fin se flag
Kirjaudu sisään
Sähköpostiosoite
Salasana
Cart
Rekisteröidy:
Yksityisasiakas Yritysasiakas
Unohditko salasanasi?
City Plus Oy - yritysinfo  


Puusepänkatu 5,
13110 Hämeenlinna, Finland
                
Tel: +358-40-900 1111   myynti@cityplus.fi  
      +358-40-900 1009     info@cityplus.fi
Fax: +358-(0)3-6380669                             
Huolto:+358-440900312  support@cityplus.fi

Helsingin piste: Norkkokuja 3, Helsinki, Finland        
Puh Helsinki: +358-40-900 1110 ja 0409003030

Org nr. / Y-tunnus: 0879905-6                
EU-yhteisötunnus/VAT: FI08799056

IBAN: FI6680001871261302 Swift/BIC: DABAFIHH
Pankki / Bank: Sampo Pankki
Hallituskatu 26, 13100 Hämeenlinna, Finland 

 
 
City Plus Oy on perustettu v.1992. Toimimme maahantuojana, tukkurina sekä vähittäismyyjänä os. Puusepänkatu 5, 13110 Hämeenlinna, ja H:gin Viikissä Os. Norkkokuja 3. sekä verkkokauppojemme kautta.  Tuoteportfoliomme fokus on tallennusteknologian laitteissa, tulostimissa, skannereissa, audiovisuaalisissa näyttölaitteissa (projektorit/videotykit näytöt ja televisiot) sekä näihin läheisesti liittyvissä tarvikkeissa. Valikoimaa tukee monipuolinen tietotekniikkalaitekanta. Tarjoamme asiakkaillemme laitekokonaisuuden niin pieneen kuin suureen tallennus-, tulostus- ja audiovisuaaliseen katselutarpeeseen. Pidämme luonnollisena, että huolehdimme myös myymiemme laitteiden teknisestä tuesta, huollosta ja asennuksista.

Tuotevalikoimamme sisältää kaikki optiseen tallentamiseen sekä runsaasti digitaaliseen tallentamiseen-, tulostamiseen- ja skannaamiseen liittyvät laitteet ja tarvikkeet, kuin myös valikoiman tietokoneita, tietotekniikan laitteita ja oheistuotteita. Pohjoismaiden laajin (fokukseemme liittyvä) tuotevalikoima yhdessä koulutetun ja kokeneen henkilökuntamme kanssa mahdollistaa asiantuntevan asiakaspalvelun sekä IT-tuen. Erityispiirteenä yhtiömme tuoteporfoliassa on optiseen tallentamiseen liittyvät laitteet ja tarvikkeet joiden osalta edustamme Suomessa markkinajohtajaa.
Olemme Epson Pro Photo Partner Helsingissä ja Hämeenlinnassa. Erityisesti varsin laaja valikoima valokuvatulostimia eri tuotemerkeistä (pienestä suurimpaan ja uusimpaan) mahdollistaa palvelumme kaikille valokuvatulostimia tarvitseville.
Olemme pitkään kehittäneet osaamistamme myös tarra/etikettitulostimien toimitajana, tähän tuoteryhmään kuuluvat myös laaja valikoima etiketti- ja tarrarullia eri laiteeympäristöihin. Cityplus Oy/Tulostintavaratalo on myös sertifioitu Brother Laber Expert yritys. Kaikki tulostamiseen on Tulostintavaratalo:n tunnustermi. 
Projektorien/videotykkien, näyttöjen, valkokankaiden, infotaulujen ja televisioiden kasvava valikoima/painoarvo sekä erikoistuminen on Projektoritavaratalo:n liikeidean ydin.
Toimintatapamme keskeinen fokus on tehdä oikeita asioita oikein ja jättää väärät asiat tekemättä.
 

Toiminta-ajatuksemme on: Olemme osa kestävää tallentamista ja turvallista tulostamista!
- Vahvistaaksemme fokukseemme liittyvää liiketoimintaa olemme 31.01.2011 ostaneet Pre Press Data Oy.n koko osakekannan. 
- Tytäryhtiömme National Tape Co Ab (1989) Ruotsissa saa parhaillaan toiminnassamme erityistä painoarvoa, tavoitteemme on lähivuosina moninkertaistaa  tytäryhtiömme liikevaihto.
- Korostaaksemme mielikuvaa toimintamme keskeisestä fokuksesta, olemme kevättalvella 2011 rekisteröineen aputoiminimeksemme City+ Tulostintavaratalo, joka ylläpitää kotisivuja osoitteessa 
www.tulostintavaratalo.fi

Tulostintavaratalon sivuilta on helppoa löytää ja valita tarkoituksenmukainen tulostin tai skanneri. Valikoima koostuu brändituotteiden huippu-uutuuksista sekä laadullisesti parhaista malleista. Tyytyväinen asiakas on meidän fokuksemme johtoajatus - siksi try and buy sopimukset ovat meille kädenojennus asiakkaamme eduksi, kuin myös ostovoluumiemme mahdollistama edullinen hintataso. Asiantunteva henkilökuntamme avustaa valinnassa ja tarjoaa myös tulostimia ja skannereita joita ei vielä esiinny sivuillamme.
Vuoden 2014 alussa
Dicom ja City Plus Oy/Tulostintavaratalo ovat sopineet Dicom tuotevalikoiman jälleenmyynnistä. Tuotteet keskittyvät skannereihin, skannerien varusteisiin, päivitys ja laajennusratkaisuihin sekä skannausohjelmiin joista tunnetuin on Kofax softat. Lähemmin: http://www.tulostintavaratalo.fi/dicom_yhteistyohon_cityplus_oytulostintavaratalon_kanssa


Projektoritavaratalo - www.projektoritavaratalo.fi (avattu 21.syyskuuta 2012)
Historiallisesti olemme olleet osa audiovisuaalisen tiedottamisen ja viihteen tuotantoprosessia. Olemme yhä osa tuotantoketjua jonka tuloksena miljoonat ihmiset voivat käsitellä haluaminaan aikoina audiovisuaalista ääntä ja kuvaa. Projektoritavaratalon os. www.projektoritavaratalo.fi keskittyy monipuoliseen heijatus ja näyttölaitteiden jälleenmyyntiin. Tuoteporfoliossamme on Suomen laajin valikoima videotykkejä/ projektoreita, näyttökankaita sekä valikoima televisioita, näyttöjä, multimediatekniikkaa sekä näihin liittyviä oheistuotteita kuten kiinnitystelineet ym. alaan liittyvää. Avaamme Demostudion Hämeenlinnan konttorimme yhteyteen syyskuussa 2012, tervetuloa tutustumaan.

Helsingin, Viikissä os. Norkkokuja 3, on avattu syyskuussa 2012 myyntikonttori.
Myyntikonttorin tiloissa voimme esitellä merkittävän osan tuotevalikoimastamme, kuten tulostimia, suurkokotulostimia, projektoreita, näyttökankaita, näyttöjä jne. kuin myös optisia monistuslaitteita (CD/DVD/BD monistuslaitteita).


- Teoston hyvitysmaksutunnuksemme:
CD-/DVD-levyille: MD-3113 ja kaseteille: 1309-M1
- Verkkolaskutiedot osoitteesta: email: product@cityplus.fi

Muut toimipisteemme - our other offices:

       
   Virossa
  In Estonia
 City Plus
 Web Shop
 
  Ruotsissa
  In Sweden


City Plus - Shortly In english

City Plus Oy was established in 1992.
The Company`s founder is Yrjo Reinikainen, he still work in the company management. The company is focused on e-commerce, this two serving stores will support. The company`s product range includet nearly 20.000 products and a selection of strong growth continues. We are part of your data saving and printing solutions - that s the main idea of our company. Our product range contains everything needed for data saving and printing - machines, consumables and equipment etc. Our wholeservice also supported by a large selection of computer hardware products. We have large stock in Hämeenlinna and sales office in Helsinki, we provide fast and efficient services to our customers.