Cart
  
fin se flag
Kirjaudu sisään
Sähköpostiosoite
Salasana
Cart
Rekisteröidy:
Yksityisasiakas Yritysasiakas
Unohditko salasanasi?

City Plus Oy - Maksuehdot


Verkkomaksu:
Asiakkaan on mahdollista maksaa verkkokauppaostoksensa suoraan verkkopankissa. Tämä tekee ostoksien maksamisesta vaivatonta sekä nopeaa. Verkkomaksu mahdollisuudet:  OP, Nordea, Sampo Pankki, Tapiola, Handelsbanken, Ålandsbanken, Aktia, VISA/Mastercard/ Visa-Electron, Luottokunta sekä S-pankki.  Verkkopankissa maksat omilla verkkotunnuksillasi, jolloin toiminta on suojattu ja saamme tilauksesi nopeasti liikkeelle. Tili-/ kortinomistajan tietoja ei tallenneta City Plus Oy:n tietokantaan. City Plus Oy ei vastaa maksupalveluiden toiminnasta.
 
Tilisiirto:
Voit maksaa myös perinteisellä tilisiirrolla, jos sinulla ei ole verkkotunnuksia. Valitessasi maksutavaksi tilisiirron, saat sähköpostiisi tarvittavat maksutiedot tilausvahvistuksen yhteydessä. Tavarat lähetetään, kun maksu on kirjautunut tilillemme. Voit nopeuttaa tilauksen käsittelyä lähettämällä kuitin maksusta sähköpostiimme (
info@cityplus.fi).

Laskutus: (Yritys- ja yhteisöasiakkaat)
Rekisteröityneiden yritys- ja yhteisöasiakkaiden on mahdollista valita maksutavaksi maksun laskulla. Laskutusasiakkailta peritään normaalien toimitusehtojen mukaiset toimituskulut laskulla. Laskujen normaali maksuehto on 14pv. netto, poikkeuksellisista maksuehdoista voidaan sopia. Tarkistamme laskutusasiakkaiden luottotiedot ja pidämme oikeuden asettaa asiakaskohtaiset luottorajat.

Erämaksulla ostaminen:
Maksuturvan erämaksupalvelu mahdollistaa sinulle turvallisen ja joustavan vaihtoehdon ostostesi rahoittamiseen yhdessä tai useammassa erässä. Erämaksupalvelun luotonantajana toimii Lindorff Invest Oy. Voit valita maksutavaksi erämaksun, kun ostoksesi arvo ylittää 70 euroaja on enintään 2 000 euroa. Maksutapa edellyttää suomalaista henkilötunnusta, vakituista, virallista kotiosoitetta Suomessa ja 20 vuoden ikää. Maksutapa on käytössä vain yksityishenkilöille. Oma luottokielto tai salatut tiedot estävät maksutavan käytön

Hyödyntääksesi erissä maksamisen mahdollisuutta, sinun tulee hyväksyä ostostasi koskeva erämaksusopimus Lindorff Invest Oy:n kanssa verkko-ostosta tehdessäsi, ja valita annetuista vaihtoehdoista itsellesi parhaiten sopiva maksuaikataulu. Hyödynnettävissäsi on ostoksen summasta riippuen vaihtoehtoja 3 – 24 erän välillä. Sopimuksen hyväksynnässä sinua pyydetään tunnistautumaan verkkopankkitunnuksillasi pankin TUPAS-palvelussa: Tällöin voit myös hyödyntää vapaasti valittavaa toimitusosoitetta, oli se sitten pakettiautomaatti, kesämökki tai työpaikkasi.

Luottotietosi tarkistetaan luottotietoyhtiöltä ja sinulle tehdään reaaliaikainen luottopäätös. Luottopäätöksen ja tarkistukset toteuttaa Lindorff Oy, eivätkä tiedot tallennu myyjän asiakastietorekisteriin. Henkilötietojasi käytetään ainoastaan luoton myöntämiseen.

Hyväksytyn luottopäätöksen ja ostotapahtuman jälkeen saat laskusi toiveesi mukaisesti joko sähköpostitse tai paperilaskuna. Huomioithan, että ensimmäinen lasku toimitetaan aikaisintaan n. kahden viikon kuluttua tilauksen toimittamisesta. Näin siksi, että saat aina ajantasaisen laskun, jossa on huomioitu myös mahdolliset palautukset. Lisätietoja mahdollisesta kielteisestä luottopäätöksestä voit tarvittaessa tiedustella Lindorffin asiakaspalvelusta.

Maksuerät laskutetaan kuukausittain. Luoton kuukausimaksu kustakin erästä on 3 € ja erämaksun korko 15 %. Todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 € luotolle tyypillisellä 12 kk maksuajalla luottokorko ja kuukausimaksut huomioiden on 23,1 %. Palvelu ei sido sinua pysyvään luottosuhteeseen. Mahdollisista maksuviivästyksistä peritään lainmukaisen kulut ja korot.


Jousto:
Kuluttajaluoton yleiset sopimusehdot ohessa
Jouston lainaehdot

Osamaksu: (Yritys- ja yhteisöasiakkaat)
Pyynnöstä tarjoamme myös SampoPankin osamaksu/leasing mahdollisuutta. Tutustu voimassa olevaan hinnastoon tästä: Euribor rahoitusleasingkertoimet yrityksille (alv 0%)

Arvonlisävero, Teosto/hyvitysmaksu ja lisätiedot:
Kaikki hinnat sisältävät ALV:n 24%, sekä teoston hyvitysmaksun, hinnat ovat vallitsevia hintoja ellei toisin mainita. Yrityksille tarkoitettu (edellyttää rekisteröitymistä)  hinnastomme hinnasto on alv. 0%- hinnoiteltu ja levyt ilman hyvitysmaksua.

Yksityisasiakkaat:
Verkkokaupan kuluttaja (yksityisasiakkaat) hinnaston CD/DVD/BD/VHS tuotteissa on hinnoiteltu hyvitysmaksu. Lisätietoja hyvitysmaksusta saat osoitteesta
www.hyvitysmaksu.fi  Hyvitysmaksua ei peritä yrityksiltä ja yhteisöiltä, joilla on hyvitysmaksutunnus. Lisätietoja hyvitysmaksusta vapautumisesta saat myynnistämme (myynti@cityplus.fi).

Yritykset ja yhteisöt:
Yrityspuolen (rekisteröityneet asiakkaat) hinnaston ammattimediahinnat ovat hyvitysmaksuttomia.


Hinnat:
Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin kaikissa olosuhteissa ennen toimitusta. Tämä tarkoittaa myös, että ennen toimitusta tuotteeseen kohdistuneet hintamuutokset (myös WEB kaupassa) astuvat voimaan heti. Mikäli hinta ja toimitus on tilausvahvistuksella vahvistettu ei muutokset hinnassa koske kyseisestä tilausta, ellei asiasta erikseen ole tilaajan kanssa sovittu. Pidätämme oikeuden olla toimittamatta sellaisia tuotteita joiden valmistus on päättynyt tai muusta syystä tuoteen toimittamiseen löytyy painava este ja siitäkin huolimatta, että tuote mahdollisesti esiintyy WEB kaupamme sivuilla. Tällaisissa tapauksissa palautamme tilauksesta tilillemme mahdollisesti tilitetyt varat. Mahdollisesti muuttuneen yksikköhinnan johdosta on asiakkaalla oikeus perua tilaus mm. vetoamalla muuttuneeseen hintaan. Lisätietoja maksuehdoista saat lähettämällä sähköpostia (
info@cityplus.fi).


City Plus Oy - Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 01.12.2009 alkaen. Päivitetty 16.06.14

Myyjänä toimii City Plus Oy (0879905-6). Asiakkaana voi toimia yksityishenkilö, yhteisö, yritys ym.

Emme toimita tuotteita jälkivaatimuksella. Asiasta on maininta sivuillamme.

Toimitamme tuotteet rekisteröityneille asiakkaillemme laskulla, asiakkaan rekisteröinti laskutusasiakkaaksi voidaan tehdä myös tilauksen yhteydessä.  Muille asiakasrekisteriimme rekisteröitymättömille kuluttajille/ asiakkaille tilisiirrolla, ennakkomaksulla, käteisellä noudettaessa  tai maksettuna vekkojärjestelmämme kautta OP, Nordea, Sampo Pankki, Tapiola, Handelsbanken, Ålandsbanken, Aktia, VISA/Mastercard/ Visa-Electron, Luottokunta sekä S-pankki välityksellä tilillemme.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron (ks. Arvonlisävero, teostomaksu ja lisäehdot), myös arvonlisäveroton hinta on nähtävillä. Tuotteiden hinta määräytyy tilausajankohdan sekä toimitusajan mukaan, ks. Hinnat.

Voit maksaa tilauksen lähes kaikilla mahdollisilla maksutavoilla, pankki/ tilisiirtona verkossa ym. valitsemillasi tavoilla. Järjestelmämme antaa tilinumeromme sekä viitekoodin jonka pyydämme lisäämään pankkisiirtolomakkeeseen, tämä mahdollistaa varojen rekisteröitymisen oikeaan tilaukseen automaattisesti ja nopeuttaa tilauksen toimittamista.

Toimitustapoina suosimme Matkahuoltoa, toissijaisesti Postia. Muut toimitustavat, tai nouto toimipisteistämme ovat mahdollisia. Tuotteet toimitetaan kuluttajille tilaajan maksettua tilauksensa ja laskutusasiakkaille sopimuksen mukaan. Postin ja Matkahuollon toimitukset ovat perilletoimituksia, eli tuotteet toimitetaan ovelta-ovelle. Mikäli et ole paikalla tavaroita tuotaessa, jättää rahtiyhtiö paketistasi ilmoituksen, jolloin tilauksesi on noudettavissa lähimmästä toimipisteestä. City Plus Oy ei vastaa toimittajasta johtuvista viivästyksistä. Toimituskulut veloitetaan laskutusasiakkailta todellisten kustannusten perusteella, ennakkomakstuista verkkotilauksista veloitetaan verkkokaupassa mainitun/tarjotun toimituskulun perusteella.

Toimituskulut:
- Pienpakkaukset alle 5kg hinta 5.- €. Nouto sovitusta Matkahuollon toimipisteestä.
- Postin ja Matkahuollon toimitukset ovat perille- ovelta/ovelle toimituksia, hinta 12,- € sis. Alv
- Painavat lähetykset veloitetaan järjestelmässämme kg perusteella. Lava ja teholavat tuote-/ pakkauskohtaisten kustannusten perusteella.
- Erikoispitkien tuotteiden mm. kankaat, lisärahti on 18,- € sis. Alv / toimitus/ tuote.
- Yritysten/ yhteisöjen tilatessa laskulla, veloitamme lähetyksen painon ja koon mukaiset todelliset kustannukset.

Palautusoikeus:
Kuluttajansuojalaki on muuttunut 13.6.2014 alkaen. Muutoksia on erityisesti koti- ja etämyynti-säännöksiin.

Kuluttajan on aina erikseen ilmoitettava peruuttamisesta 14 pv sisällä tavaran toimituksesta. Myyjä lähettää kuluttajan pyynnöstä kuluttajalle peruuttamislomakkeen joka on toimitettava täytetttynä myyjälle 14pv sisällä suoritetusta toimituksesta. Kuluttajan on palautettava vastaanottamansa tavara viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä.

Kun kuluttaja on etämyynnissä vastaanottanut tavaran, hänellä on nykyiseen tapaan huolenpitovelvollisuus tavarasta peruuttamisaikana (14pv) niin kauan, kunnes hän on päättänyt pitää sen. Lain tarkoituksena on antaa kuluttajalle oikeus tutustua tuotteeseen niin kuin se on mahdollista myymälässä. Sinetöidyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta kun tuotepakkaus on avattu, näihin tuotteisiin kuuluvat mm. tulostimien värit kun tuotteen pakkaus on avattu.

Jos kuluttaja kuitenkin ottaa tavaran normaaliin käyttöön huolenpitovelvollisuutensa vastaisesti, hän ei nykyisestä poiketen enää menetä peruuttamisoikeuttaan, mutta on sen sijaan velvollinen korvaamaan tavaran arvon alentumisen myyjälle. Palautetun tavaraan arvoon vaikuttaa myös myyntipakkauksen mahdollinen vaurioituminen sekä alkuperäisestä pakkaustavasta poikeava jälleen pakkaaminen. Luonnollisesti elektroonisen laitteen käyttäminen useassa tapauksessa johtaa tuotteen arvon alentumiseen.

Jos tavara on sen käyttämisen johdosta tullut myyntikelvottomaksi, kuluttajan on vastattava tavarasta sen koko arvolla.

Eräissä tapauksissa kuluttajalla ei ole peruuttamisoikeutta, ellei siitä ole erikseen sovittu, mm. sopimuksen koskiessa tavaraa, joka valmistetaan tai tilataan ainoastaan kuluttajan tarpeisiin tai jota muunnellaan kuluttajan vaatimusten mukaisesti.

Mikäli kuluttaja ei ole maksanut tavaran palautuksesta aiheutuneita kustannuksia on myyjällä  oikeus periä kuluttajalta tavaroiden palauttamisesta aiheutuvat välittömät kustannukset. 

Asiakas on velvollinen säilyttämään palautusasiakirjoista tarvittavat kopiot, mm. pakettilähetysseurantatunnus.

Myyjän on viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuaan palautettava kuluttajalle kauppahinnan. Pakkaaminen on suoritettava huolella ja on lähettäjän vastuulla, että tuote palauttu moitteettomassa kunnossa. Myyjä ei ole vastuussa huolimattomasti ja sopimusehtojen vastaisesti pakattujen palautusten vahingoittumisesta.

Kauppahinta palautettaan lahjakortille (yleisesti hyväksytty tapa), joka on voimassa vuoden ajan. Erityisestä syystä palautus voidaan tilittää tilivaluuttana. Myyjällä on kuitenkin oikeus pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes hän on saanut tavaran takaisin.


City Plus Oy:n asiakasrekisteri on luottamuksellinen. Tilaajan tietoja tai muita tilaukseen liittyviä tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.