Cart
  
fin se flag
Kirjaudu sisään
Sähköpostiosoite
Salasana
Cart
Rekisteröidy:
Yksityisasiakas Yritysasiakas
Unohditko salasanasi?

Rekisteröityminen

Rekisteröitymällä saat käyttöösi verkkokaupan kehittyneempiä ominaisuuksia, kuten tilaushistorian, automaattiset tilauslomakkeiden täytöt ja yritysasiakkaana myös tukkuhinnastot ja laskutuksen. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta. Rekisteröitymään pääset
tästä linkistä.

Tukkuhinnastot

Yritys- ja yhteisöasiakkaat  voivat rekisteröityä verkkokauppaamme saadakseen näkyville edullisemmat tukkuhinnat. Rekisteröitymisesi hyväksytään myynnissämme, joten tukkuhinnaston näkyvilletulemisessa voi rekisteröinnin jälkeen kestää maksimissaan noin yhden arkipäivän.

Yritysrekisteröinnin hyväksyminen merkitsee sitä, että hyväksytyllä yrityksellä on käytössä tukkuhinnasto. Tukkuhinnastoissa tallennusmedioiden hinnat ovat ilman teostomaksua, kaikki hinnat alv 0%. Teostomaksuttomien levyjen ostaminen vaatii hyvitysmaksujen ostotunnuksen. Lisätietoja hyvitysmaksusta saat
tästä. Tukkuhinnoilla voidaan ostaa vain nk. 2-hinnan minimimääriä, yleisesti tämä tarkoittaa täysiä laatikoita. Pienempiä eriä voi kysyä sähköpostilla tai puhelimitse myynnistämme, tai kirjautua ulos ja ostaa normaalein verkkokauppahinnoin.

Hyväksymisen jälkeen verkkokaupan tuotekategoriapainikkeen ylle ilmestyy uusia painikkeita (kuva vasemmalla). Hinnaston tyyli voidaan valita normaalista verkkokauppahinnastosta poikkeavasti myös listaukseksi, jolloin jokaisesta tuotteesta kerrotaan nimi, tuotekoodi, määräalennuksien hinta ja pakkauskoko. Molemmat hinnastot ovat hyväksytyille yritysasiakkaille tukkuhinnastoja, hinnat ovat samat, vain listaustyyppi vaihtuu.

Mahdollisissa ongelmatilanteissa ja kysymyksissä voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme -
info@cityplus.fi

Tukkuhinnastojen näyttäminen vanhoilla sivuillamme on lopetettu 29.5.2009 samalla, kun uusi järjestelmä on otettu käyttöön.