Cart
  
fin se flag
Kirjaudu sisään
Sähköpostiosoite
Salasana
Cart
Rekisteröidy:
Yksityisasiakas Yritysasiakas
Unohditko salasanasi?


City Plus Oy ylpeänä esittää: tasapainoskootterit!

City Plus Oy maahantuo Airwheel sekä CityRobot tasapainoskootterit

Olemme laajentaneet valikoimamme kesän hittituotteeseen, tasapainoskoottereihin. Valikoimastamme löydät kattavan valikoiman erillaisia tasapainoskoottereita, leijulautoja sekä henkilökuljettimia.

Tasapainoskootterimme ovat myynnissä uudessa Tietotekniikkatavaratalo verkkokaupassamme, www.tietotekniikkatavaratalo.fi/sahkokulkuneuvot

Tasapainoskootterimme ovat saaneet paljon näkyvyyttä mediassa:

TEKNAVI Testasi tasapainoskoottereitamme sekä -lautojamme
Lehdistöesittely meidän tasapainoskoottereista osa 1
Lehdistöesittely meidän tasapainoskoottereista osa 2

Airwheel A3 auttaa MS-tautia sairastavaa liikkumisessa

Tasapainoskoottereita on mahdollista testata meidän Helsingin ja Hämeenlinnan toimipisteillä, soita ja sovi koeajo! 

 
Dicom ja City Plus / Tulostintavaratalo ovet sopineet yhteystyöstä

Dicom on tunnettu Sveitsiläinen yhtiö jonka toiminta keskittyy Dokumenttien tallennus-/ ja yrityksen asiakirja-aineiston hallintaan.

Dicom ja City Plus Oy/Tulostintavaratalo ovat sopineet Dicom tuotevalikoiman jälleenmyynnistä.
Tuotteet keskittyvät skannereihin, skannerien varusteisiin, päivitys ja laajennusratkaisuihin sekä skannausohjelmiin joista tunnetuin on Kofax softat. Nykyaikainen tallennusjärjestelmä kuin myös toimiston asiakirjaskannaus ovat kehittyneet osaksi jokapäiväistä tallennustekniikkaa. Toimistojen laskujen skannaus/digitalisointi on osa automatisoitua ostoreskontran ylläpitoa ja saavutus tapahtumaa. Digitaalinen arkistointi kuuluu nykyaikaiseen kehittyneeseen arkistoinnin ylläpitämiseen. Valokuvien digitointi/tallentaminen sekä jakaminen ja arkistointi ovat skannerien avulla helppoa rutiinia.

City Plus Oy / Tulostintavaratalo on erikoistunut tulostimien maahantuoja sekä jälleenmyyjä. Olemme myös valokuvatulostuslaitteiden tunnustettu jälleenmyyjä. Epson on nimennyt yhtiömme Epson Pro Photo Partneriksi. Asiakas voi meillä tutustua Helsingissä, että Hämeenlinnassa Epson valokuvatulostimien koko valikoimaan (pienestä suurimpiaan ja uusimpaan). Tulostinmateriaalit, kuten paperit, valokuvapaperit, suurkokotulostin materiaalit, tarrat, etiketit kuin myös tarvittavat tulostin värit ovat kaikkiin tulostimiin valikoimassamme. Vuoden 2014 fokuksena kehitämme tarvikevalikoimaamme tuntuvasti, kuin myös tarvikkeiden verkkohaku työkaluja helppoon, asiakasystävälliseen suuntaan.

Nyt aloittamamme yhteistyö Dicom kanssa täydentää valikoimaamme. Myös kokonaispalvelumme täydentyy, voimme kaikissa tulostus ja tallennustarpeissa palvella asiakkaitamme toimituksista asennuksiin.

Skannerivalikoimamme täydentyy mm. Canon, Fujitsu, ibml, Kodak, Image Access, Panasonic ja Dicom Trade-in-programme tuotteilla.

Verkkosivujemme päivitys etenee, joskin suuri työ vie aikaa. Fokuksemme on, että sivusto valmistuu 2014 kevääseen mennessä. Vielä puuttuvista tuotesivuista huolimatta, olemme valmiita ja haluamme tarjota uutta tuotevalikoimaamme heti. Nyt on hyvä mahdollisuus saada yhtiömme kilpailukykyisiä tarjouksia myös laajasta skanneri valikoimasta.
 
City Plus Oy on mukana DigiExpolla 01.11-03.11.2013
City Plus Oy Tulostintavaratalo on mukana DigiExpo messuilla Helsingin Messukeskuksessa 01.11-03.11.2013

Suomen suurin ja kattavin elektroniikkamessu järjestetään nyt kymenettä kertaa ja totta kai City Plus Oy on mukana!

Tervetuloa tutustumaan yhtiömme toimintaan, palvelevaan henkilökuntaamme sekä laajaan tuotevalikoimaamme.
Osastollamme on esillä mm. seuraavia laitteita:
3D-Tulostin
Valokuvatulostimia
Valokuvaskannereita

Messutarjouksemme julkaistaan lähempänä messuja.    

Meidän löydät osastolta: 3H1

Lisätietoja messuista:
www.digiexpo.fi
City Plus Oy on Epson Pro Photo Partner
City Plus Oy on valtuutettu Epsonin Pro Photo Partner

Epsonin Pro Photo Partnerina voimme esitellä teille Epsonon valokuvatulostimia sekä valokuvaskannereita.
Laitteet esillä alkaen 01.11.2013, tervetuloa tutustumaan. 

Epsonin Pro Photo tuottteisiin kuuluu esimerkiksi:
Epson R2000 valokuvatulostin
Epson R3000 valokuvatulostin
Epson V500 valokuvaskanneri

Meiltä myös Epsonin pikahuolto!

Lisätietoja huollosta saat huoltohenkilökuntamme kautta:
Sähköposti: support@cityplus.fi
Puh: +358-440900312

Pikahuolto piste palvelee ainoastaan Hämeenlinnan toimipisteellämme.


Terveydenhuollon Atk-päivät
City Plus Oy on Terveydenhuollon Atk-päivillä 2013 Turun Logomossa 28-29.5

Terveydenhuollon Atk-päivien ohjelmassa on jälleen kerran laaja katsaus ajankohtaisista hoitoa ja informaationvälitystä tukevista tietojärjestelmistä ja käytännön toteutuksista!

Tervetuloa tutustumaan yhtiömme toimintaan sekä Epson tuotevalikoimaamme. Osastollamme on esillä mm. seuraavat Epsonin laitteet:
Epson EB-1410WI, interaktiivinen 3100 lumenin projektiojärjestelmä
Epson PP-100 Discproducer
Epson Expression 10000XL
Epson TM-C3400 tarratulostin     

Meidän löydät osastolta: 42
 

City Plus Oy on keskittänyt flash muisti tuotteidensa myynnin Verbatimin tuotteisin.

Olemme keskittäneet flash tuotteidemme myynnin Verbatimin kovelevyihin, USB-muistitikkuihin sekä muistikortteihin.

Haluamme keskittyä yhteen valmistajaan kunnolla näissä kyseisissä tuotteissa, ja siten varmistaa korkean laadun sekä saatavuuden. Olemme myös Verbatimin valtuutettu maahantuoja.
Lisätietoa:

Wenger laukut myyntiin City Plus Oy:lle!

City Plus on myös ottanut valikoimiinsa Wengerin korkealaatuiset tietokonelaukut. Valikoimastamme löytyy Wengerin olkalaukut, reput sekä vetolaukut kaikkiin tarpeisiin.  
Lisätietoa:

Pakkaus2012 -messu
Onnistuneet ammattilaismessut!

City Plus Oy esitteli aputoiminimensä kanssa Helsingin Messukeskuksessa syyskuun lopussa Pakkaus2012 -messuilla tulostamiseen erikoistunutta laitteistoaan.

Osastolla riitti vilinää ja entistä suurempi osasto sijaitsikin parhaalla mahdollisella paikalla sisääntulon yhteydessä. Osastollamme esittelimme etiketöintilaitteita pienistä suuriin tarpeisiin. Brotherilta erityisesti esittelimme QL-sarjan tulostimia, jotka olivatkin CahsBack -kampanjan vuoksi erittäin kiinnostavia nopeita etikettikirjoittimia.

Perinteisesti esittelimme myös Primeran ja Epsonin etikettitulostimia suurempiin ja värillisiin tulostustarpeisiin. Jo klassikoksi muodostunut Primera LX900e sai rinnalleen kilpailijaksi Epsonin uutuuskirjoittimen TM-C3400 kosketusnäytöllä. Epsonin asiantuntijat olivat myös mukana esittelemässä suurkokotulostimen toimintaa.

Osastomme todellinen vetonaula oli kuitenkin uusinta Memjet-teknologiaa sisältävä RapidX1 -etikettipaino, joka tulostaa värillistä etikettiä uraauurtavalla mustesuihkutekniikalla jopa 18 metriä minuutissa. City Plus on tälle laitteelle ainoa maahantuoja ja tekninen tukemme saikin esitellä tätä kiinnostavaa, joustavaa ja vähän tilaa vievää laitetta erittäin ahkerasti.

Pakkausmessut ovat jälleen vuonna 2014 ja on selvää, että City Plus Oy on taas mukana messuilla, sillä messut ovat messuvieraiden joukossa saaneet erittäin hyvän vastaanoton. Ennen seuraavia pakkausmessuja olette sydämellisesti tervetulleita tutustumaan laitteisiin Hämeenlinnan tai Helsingin Viikin toimipisteisiimme.

Sopimalla tapaamisajan ennakkoon, varmistat kiinnostavimpien laitteiden paikalla olon.

    

                                                                            
Epson Disc Producer -sarja nyt Mac-tuella!
Epson Disc Producer -sarja nyt Mac OSX -tuella!

Epson tuo Disc Producer sarjan Mac-käyttäjien ulottuville julkistamalla Mac OSx -yhteensopivan Total Disc Maker -ohjelmiston Discproducer cd/dvd -tuotantolaitteiden sarjaansa.

Nyt laadukas täysautomaattinen CD/DVD -tuotanto on mahdollista myös Mac tietokoneilla! Tuetut versiot ovat julkistuksen yhteydessä: 10.6.8 "Snow Leopard" ja 10.7.3 "Lion" ja tuetut laitteet ovat PP-50, PP-100 ja PP-100AP.

Epson Disc Producer sarja tarjoaa markkinoiden varmatoimisimman ja käyttökustannuksiltaan edullisimman täysautomaattisen cd/dvd -monistuksen. Laitteissa yhdistyy laadukas automatiikka, kuusivärinen erillisväritulostin, polttavat asemat ja tehokas ohjelmisto varmaksi kokonaisuudeksi kaikkiin cd/dvd monistus/tulostus tarpeisiin.
                                                                                  
Helsinkiin avataan myyntikonttori
Avaamme 1.10.2012 Helsinkiin myyntikonttorin ja esittelypisteen

Muutoksen tuulet puhaltavat nyt CityPlussassa voimakkaasti. Uuden tulevan verkkokauppamme lisäksi avaamme Helsingin Viikkiin Lahdenväylän lähettyville uuden myyntikonttorin. Myyntikonttori sijaitsee katutasossa sijaitsevassa myymälätilassa joka mahdollistaa hyvät asiakaspalvelumahdollisuudet.

Viikissä, Norkkokuja 3:sta tulette löytämään ammattitaitoisen asiantuntijamme, joka esittelee tuotevalikoimaamme ja jossa voitte itse testata laitteita. Toimipiste tulee toimimaan myös noutopisteenä Helsingin seudun asiakkaillemme.

Esittelypisteen tuotevalikoima hahmottuu kesän aikana, avajaiset ovat lokakuussa. Tiedotamme uudesta toimipisteestämme pian lisää!

                                                                                   
Avaamme uuden verkkokaupan
CityPlus Oy lanseeraa syksyllä 2012 Projektoritavaratalon

Uusi verkkokauppamme keskittyy näyttöihin, kuten videotykkeihin/projektoreihin, televisioihin, multimedia-tekniikkaan, näyttökankaisiin  sekä  AV-laitteiden oheistuotteisiin. Valikoimassamme tulee olemaan kattava edustus kaikista tunnetuista tuotemerkeistä esim: Acer, Canon, Epson, Viewsonic, Neck jne. Tarjoamme myös varsin kattavan valikoiman oheistuotteita.

www.prokjektoritavaratalo.fi palveluideaan tulee kuulumaan myös asennuspalvelu. Henkilökunnastamme löytyy myös asiantuntija, joka on keskittynyt  videotykkien monipuoliseen tuoteportfolioon!

Projektoritavaratalo on suunnitelmissa avata elokuun lopussa, 2012 ja kaikki tähän tavoitteeseen tähtäävät työt ovat aikataulussa.

                                                                                   
CityPlus Oy mukana Pakkaus 2012 -messuilla
Pakkaus 2012 -messut järjestetään 26. - 27.9.2012 Helsingin messukeskuksessa

Osastollamme 3C6 esittelemme etikettitulostuksen mullistavaa Memjet -teknologiaa Rapid X1 -demolaitteen avulla.

Lisäksi esittelemme Brother tarratulostimia, Epsonin vinyylitulostinta sekä erilaisia pieniin sarjoihin sopivia nuuttaus- ja leikkauslaitteita.

Ota yhteyttä ja pyydä ilmaiset pääsylippusi!
                                                                                   
Etikettitulostamisen mullistava Rapid X1 on saapunut
Etikettitulostamisen mullistava Rapid X1 -etikettitulostin on saapunut varastoomme

Vallankumouksellista Memjet –teknologiaa sisältävä RapidX1 on rullalta rullalle –tulostin, jonka suurin tulostusnopeus on jopa 18m sekunnissa, jopa käytettäess 1600x800 tulostusresoluutiota.

Saimme nyt varastoomme X1-tulostimen esittelykoneen. Varaa aikaasi ja tule tutustumaan uskomattomaan yhdistelmään tulostusnopeudesta ja laadusta!

  Katso oheinen video uuden tulostuspäätyypin aikaansaamasta huikeasta tehosta!
MemJet teknologia vain meiltä
City Plus on saanut maahantuonti -sopimuksen MemJet-teknologialle

Uutta tulostuksen mullistavaa MemJet-tulostuspääteknologiaa hyödyntäviä tulostimia ja etikettipainoja on Suomessa saatavilla vain City Plussan kautta, sillä olemme ainoina Suomessa saaneet sopimuksen maahantuonnista. MemJet-teknologiaa sisältäviä uusia tuotemerkkejämme ovat Rapid, Lomond ja Astro.

MemJet tulostuspää sisältää yli 70.000 mustesuutinta ja tulostuspää on yhtä leveä kuin tulostettava materiaali. Tekniikan ansiosta tulostin voi tuottaa erilaisia värillisiä A4 tulosteita 60 kpl minuutissa, ilman odotusaikaa tai 3 metriä etikettiä sekunnissa! MemJet-teknologia on saanut Yhdysvalloissa mittavan määrän patentteja verrattuna perinteiseen mustesuihkutekniikkaa tuottaviin valmistajiin.

                                                                                    Katso oheinen video uuden tulostuspäätyypin aikaansaamasta huikeasta tehosta!
Brotherin laajennettu laitetakuu
Brotherilta lisäturvaa koti- ja toimistolaitteille

Brother laajentaa koti- ja toimistolaitteiden takuuta tarjoamalla valikoiduille tulostimille ja monitoimilaitteille laajennetun takuun.

Takuu on jaettu kahteen laiteluokkaan: "Laitteet henkilökohtaiseen käyttöön" ja "Laitteet ammattikäyttöön". Henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitettujen laitteiden takuu on 3 vuotta, josta SWAP-laitevaihtotakuu ensimmäisen vuoden ajan. Ammattikäyttöön tarkoitettujen laitteiden takuu on 3 vuotta ja myös SWAP-laitevaihtotakuu on voimassa 3 vuoden ajan.

Lue tästä lisää takuun piiriin kuuluvista
Brother laitteista
                                                                                   
CMY II Rimagelta uusi CMY-yhdistelmäväri rulla
Uusi CMY II värirulla korvaa entiset comborullat

CMY II on yhteensopiva Rimage Everest 400 ja 600 tulostinten kanssa. Se korvaa aiemmat combovärirullat kyseisiin laitteisiin ja tarjoaa paremman tarttuvuuden levyn pintaan sekä vähentää täpläisyyttä joka johtuu tulostusympäristön pölystä.

Uuden värirullan käyttöönotto ei vaadi ohjelmistoasennuksia, mutta parhaan värien optimoinnin aikaansaamiseksi käyttäjää suositellaan lataamaan ServicePack Rimagen sivustolta.

Lue tästä lisää
uudesta väristä
                                                                                   
Epson PP-100 vaihtotarjous
Epsonilta PP-100 polttorobotille vaihtotarjous ja erikoishinta

Epson julkaisi helmikuun 2012 loppuun asti voimassa olevan tarjouksen PP-100 levymonistus/julkaisulaitteelle. Polttorobotin hinnasta saa 200e alennuksen sekä tuodessasi vaihtoon minkä tahansa vanhan polttorobotin, Epson antaa vähintään 200e lisäalennusta.

Lisäksi kampanjaan kuuluu 3vuoden "On sight" -takuu, jonka kampanja-aikana saat 100e edullisemmin.

Lue tästä lisää
Epsonin PP-100 kampanjatarjouksesta
                                                                                   
PP-50BD Epsonin levymonistin BluRay tuella
Epson PP-50BD on monipuolisen Disc Publisher sarjan uusin laite, nyt bluray tuella!

Täysautomaattinen PP-50BD on erittäin kehittynyt CD/DVD/Bluray julkaisija. 50 Levyn kertakapasiteetilla ja yhdellä polttimella varustettu laite jolla on helppoa ja nopeaa monistaa nykyiset optisten medioiden standardit.

PP-50BD monistuslaitetta saat Suomessa vain meidän kauttamme ja tarjoamme myös leasing vaihtoehtoja sekä Try and by -takuun. Kysy lisää myynnistämme myynti@cityplus.fi

Lue tästä lisää
PP-50BD laitteesta
                                                                                   
Uusi CX1000e digiaalinen tarrapaino
Primeralta jälleen uutuustuote digitaaliseen etikettituotantoon!

Erikois- ja levytulostinten markkinajohtaja Primera on jälleen tuonut markkinoille uuden markkinoita mullistavan digitaalisen tarrapainonsa. CX1000e seuraa isoveljensä CX1200e:n jälkiä pienemmässä mittakaavassa. CX1000e on pöydälle asennettava pieniin ja keskisuuriin tuotantoeriin tarkoitettu etikettitulostin.

Tätä Primeran uusinta tulostinta on entistäkin helpompaa käyttää ja sen yritykselle tuoma hyöty on näin yhä suurempi. Laitteessa käytetään valmiiksi leikattuja eri muotoisia ja kokoisia etikettejä, jotka tulostuvat uskomattomalla 2400 dpi resoluutiolla digitaalisella lasertekniikalla.

Tulostusvauhti on huimat 5 metriä minuutissa ja laitteeseen on saatavilla nyt myös lisäosana MX-12 Matrix Removal System, joka jakaa haluttaessa leveän tarrarullan kahdeksi kapeammaksi rullaksi sekä poistaa samalla leikkuuylijäämä ja helpottaa näin etikettien jatkokäsittelyä.

Lue tästä lisää
CX1000e digitaalisesta tarrapainosta
                                                                                   

   
Primeralta uudet monistusautomaatit
Primeralta uusia Disc Publisher monistusautomaatteja

Primera on julkaissut uudet monistusautomaatit Disc Publisher 4051 ja Disc Publisher SE Archival, jotka tarjoavat uusinta tekniikkaa ja erittäin nopeaa tulostusnopeutta

DP4051 monistaa ja tulostaa CD- ja DVD-levyt automaattisesti. DP4051:ssä on yksi levyasema jonka kertakapasiteetti on 50 levyä. Täysväriprintattu levy on valmis jopa 6 sekunnissa

Lue tästä lisää
DP 4051 monistusautomaatistaDP Se Archive automaatilla monistat ja tulostat arkistointikelpoiset levyt, jotka kestävät jopa 200 kertaa enemmän naarmuuntumista, 7 kertaa enemmän sormenjälkiä sekä 1000 kertaa enemmän pölyä! DP SE Archive monistimen kapasiteetti on 20 levyä.

Lue tästä lisää
DP SE Archive laitteesta
 
                                                                             
     

CityPlus mukana Pakkaus 2011 -messuilla
Helsingin Messukeskus 5-6.10.2011

Suomen suurin pakkaustapahtuma Pakkaus 2011-messut järjestettiin 5-6.10.2011 Helsingin messukeskuksessa. Samaan aikaan hallissa oli teollisuuden elektroniikka messut, joten sutinaa riitti osastoilla. CityPlus keskittyi messuilla tarratulostamiseen ja -painamiseen, esitellen erilaisia laitteita kotikäytöstä teollisuuden tarpeisiin.

Primera CX1200e digitaalinen tarrapaino sekä FX1200e tarraleikkuri keräsivät runsaasti kiinnostunutta yleisöä ja laitteella tehdyt demoesitykset kiinnostivat ohikulkijoita.

Lue tästä lisää
digitaalitarrapainosta

Messuilla esittelimme myös erilaisia ratkaisuja monenlaisiin tarpeisiin mm. Primeralta, Brotherilta sekä Epsonilta. Epsonin TM3400 ethernetliitäntäinen tarratulostin sekä Primeran LX900e olivat selvästi messujen parasta antia yleisölle. Molemmat laitteet tarjosivat kiinnostuneille sopivia ratkaisuja yrityksensä tarpeisiin tuotantokapasiteetista riippuen.

Tutustu tästä enemmän malleihin:

Epson TM-C3400

Primera LX900e

 
                                                                             

      Tästä suureen kuvaan                                     

Tästä suureen kuvaan


Tästä suureen kuvaan
Epson WorkForce on uuden teknologian mustesuihkutulostinsarja
Epson WorkForce - Engineered for business

Epson on kehittänyt uuden ja nykyaikaisen mustesuihkutulostintekniikan yrityskäyttöön. WorkForce laitteet ovat 50% normaalien värilaser-tulostimien käyttökustannuksia edullisempia ja niiden tulosteet ovat arkistointikelpoisia, tahraamattomia sekä veden- ja UV-säteilyn kestäviä. Tulostuslaatu ja nopeus ovat laseria korkeammat ja kaksipuoleistulostus onnistuu ilman odotteluja.
Syyskuun lopussa markkinoille tuleva Epson WorkForce Pro WP-4545 DTWF tarjoaa mahdollisuuden säästää huomattavia summia tulostuskuluissa parantaen samalla tulostuksen laatua. WorkForceille nyt kampanjatarjouksena 3 vuoden takuu!

Lue lisää...


 

                                                                                      

                                       

 
Tulostintavaratalosta kaikki mitä tulostukseen tarvitaan
Tulostintavaratalo on avattu!
    
Tulostintavaratalo on nimensä mukaisesti keskittynyt tulostin- ja tulostintarvikekauppaan. Keskeinen fokuksemme on edelläkävijänä ymmärtää tulostinteknologian uusimmat piirteet ja vahvuudet, sekä asiakasyhteyksissä huolehtia asiantuntemuksemme välittämisestä asiakkaillemme. Kaikki tulostimet ovat laadullisesti sekä teknisesti täyttäneet laatukriteerimme - tämä vaikuttaa valikoimamme sisältöön.

Tutustu sivuihin tästä...


 

                                                                                      

                                       

 
Brother Label Expert
Olemme nyt virallinen Brotherin Label Expert jälleenmyyjä:

Yhteistyö Brotherin kanssa on johtanut siihen, että City Plus Oy on nyt virallinen Brotherin Label Expert jälleenmyyjä.

Label Expert -logon käyttöoikeus on myönnetty tarkasti valituille jälleenmyyjillemme. Kyseinen logo takaa, että olemme Brotherin kouluttama tarramerkinnän ammattilainen.

Valikoimastamme löydät suuren tarjonnan Brotherin tarra ja etikettitulostimia sekä laitteiden lisävarusteita. Tarjoamme myös asiantuntevaa tuotetukea ja palvelua Brother laitteisiin ja tarramerkintään liittyen!Lisätietoa:

info@cityplus.fi
 

                                                                                      

                                       

 
Rimagelta uusi tarjouskampanja!
Rimagelta vaihtotarjous:

Rimage julkaisi uuden tarjouskampanjansa, jossa se tarjoaa käyttäjän vanhan Rimage laitteen (tai vastaavan järjestelmän) tilalle