Cart
  
fin se flag
Kirjaudu sisään
Sähköpostiosoite
Salasana
Cart
Rekisteröidy:
Yksityisasiakas Yritysasiakas
Unohditko salasanasi?
Varastomyymälämme muuntuu..

Hämeenlinnan Kantolassa sijaitsevan konttorimme yhteydessä on myös varastomyymälä.

Tuotevalikoimamme sisältää monipuolisesti ATK- laitteita ja komponentteja, suuren valikoiman tulostimia ja monitoimilaitteita, tulostustarvikkeita sekä tuotteita kaikkeen tallentamiseen. Myymälästämme löydätte huippuedullisia eriä mm. pakkausvaurioisia uutuustuotteita!

Marraskuussa 2012 valmistuu myymälätilojen laajennus. Tavoitteenamme on tuoda esille Suomen laajin valikoima projektoreita/ videotykkejä, sekä oheistuotteita kuten valkokankaat, erilaiset kiinnitystelineet, multimediatekniikkalaitteet, kuin myös televisiot ja näytöt. Uudistetuissa myymälätiloissa pääsette tutustumaan eri projektoreihin demohuoneessa.

Maksuvälineenä meillä käy pankki-/luottokortit sekä käteinen, ja luonnollisesti laskutus yritysasiakkaillemme. Varastomyymälästä saatte tuotteet ilman toimitusmaksuja. Tarjoamme ammattitaitoista palvelua yhdistettynä laajaan valikoimaan sekä kilpailukykyiseen hintaan!

Tarkkaile myös teemaviikkojamme sekä muita viikoittaisia myymälä tarjouksiamme!

Myymälämme on avoinna arkipäivisin klo 9.30- 16.30
osoitteessa Puusepänkatu 5, 13110 Hämeenlinna.
(HUOM! Pyynnöstä myymälä auki myös muina aikoina)TERVETULOA!
Tulostimet

Myymälässämme voit tutustua laajaan valikoimaan tulostimia sekä monitoimilaitteita mm.Brother,  Epson, Canon, HP, Lexmark ja muilta huippuvalmistajilta. Tarjoamme myös testausmahdollisuuden!

ATK-laitteet

Laaja valikoima erilaisia ATK- laitteita, sekä CD/DVD/BD monistuslaitteet ym. laitteita monipuoliseen tallentamiseen. Ulkoisia kovalevyjä, NAS- ja DAS- laitteita, kovalevymonistimia sekä paljon muuta. Laitteita on mahdollisuus testata!

Tulostustarvikkeet

Laaja valikoima tulostustarvikkeita; tulostinpaperit, värit, valokuvapaperit ja paljon muuta!

ATK-tarvikkeet

Tarjolla suuri valikoima ATK- tarvikkeita eri käyttötarkoituksiin. Kuulokkeet, hiiret, näppäimistöt, johdot ja kaapelit, yms. Löydät myymälästämme myös näytöt sekä laajan komponenttivalikoiman!

Muistitikkujen painatus

Nähtävillä laaja valikoima erilaisia muistitikkuja, joihin voit valita yrityksesi oman painatuksen.  Nopea painatus- ja toimitusaikataulu.