Cart
  
fin se flag
Kirjaudu sisään
Sähköpostiosoite
Salasana
Cart
Rekisteröidy:
Yksityisasiakas Yritysasiakas
Unohditko salasanasi?
Tulostimet ja tulostustarvikkeet / Etiketti- ja tarratulostimet / Värietikettitulostimet / Primera etikettitulostimet
Takaisin    
Primera LX900e Color Label Printer/Etikettitulostin

Pakkauskoko: 1
Primera LX900e

LX900e on Primeran uusin, nopein sekä kustannustehokkain etikettitulostin - täysvärietiketit nopeasti ja taloudellisesti


Uusi tulostinyksikkö - nopeutta kustannustehokkuutta
LX900e hyödyntää uusinta korkearesoluutioista mustesuihkutekniikkaa joka takaa virheettömät sekä laadukkaat värietiketit tuotteisiin. Yksilölliset värikasetit mahdollistavat juuri tarvittavan värikasetin vaihdon, säästät siis mustekustannuksissa.

Verrattuna aikaisempiin malleihin (LX400, LX810) uusi LX900 on jopa kahdeksan kertaa nopeampi tulostusnopeudeltaan ja lähes puolet edullisempi tulostuskustannuksiltaan.

Etiketteihin on mahdollista lisätä valokuvia, grafiikkaa, tekstiä ja jopa korkea-resoluutioisia lineaarisia tai kaksiuloitteisia viivakoodeja. Tulosta etiketit juuri silloin kuin haluat ja juuri sellaisen määrän kuin tarvitset.

Huippulaadukas tulostuslaatu
LX900e käyttää edistyneintä mahdollista mustesuihkutekniikkaa pöytä-etikettitulostimien sarjassa. "Primera Imaging Perfect" - niminen tekologia tarjoaa partakoneen terävät tekstit, grafiikat sekä realistisimmat valokuvatulosteet.

Tulostimen tippakoko on pienin mahdollinen, samaa tippakokoa käytetään mm. suurissa tuotantokoneissa. Printtiresoluutio on huikea 4800 dpi, muiden printtereiden resoluution ollessa vain 1200 dpi.

Markkinoiden nopein työpöydälle sopiva etikettitulostin

LX900e:llä tulostat täysvärietiketit jopa 4.5"/sekunti nopeudella. Lyhyet ajot tulostuvat nopeasti sekä tarkasti, nopeuttaen tuotantoasi huomattavasti. Voit hallita montaa LX900e printteriä yhdellä tietokoneella tuotantovolyymin kasvaessa. Tulostaessasi vain muutaman tarran kerralla tai tuhansien tarrojen eriä, tapahtuu kaikki nopeudella jonka et ole tiennyt olevan mahdollista pöytä-etikettitulostimella.

Ekonominen käyttö ja hallinta

LX900e käyttää yksilöllisiä Cyan, Magenta, Yellow sekä Black mustekasetteja. Tämä tarkoittaa, että yhden värin loppuessa vaihdat vain kyseisen värin mustekasetin, jolloin säästö printtikustannuksissa on huomattava. Tämä on myös ekologisempaa kun vajaita mustekasetteja ei tarvitse hävittää.

Printtipään vaihto on tehty myös helpoksi; jos pää halutaan vaihtaa, napsautetaan se vain irti laitteesta ja varaosa liitetään kiinni - operaatio ei vaadi työkaluja.

Laaja skaala tulostusmateriaaleja
LX900e:llä voit tulostaa monelle eri mustesuihkupinnan omaavalle materiaalille, mm. Primeran TuffCoat Extreme White tarralle, kirkkaalle polyesterille sekä valkoiselle BOPP:lle. Käytettäessä Tuffcoat Extreme White tarraa, ovat tulostetut labelit veden, naarmujen sekä repeytymis-kestäviä.

Ekonomiset vedenkestävät paperilabelit ovat saatavana high-gloss, semi-gloss sekä matta- malleina. Monia eri kokoja saatavilla. Kysy lisää!


Lisätietoa:
Valmistajan kotisivut

Taulukko, josta voit tarkistaa tulostuskustannukset eri labeleille (how many labels per cartridge can I print)

Brochure

Katso tästä video tuotteen käytöstä:
PRI74412
Hinta: 3269.00 € (2 636,29 € Alv 0%)
Kpl

Paino: 12 kg
Sivun alkuun